ATTOS d.o.o. Novi Sad je privredno društvo specijalizovano za proizvodnju i distribuciju delova i komponenti za belu, grejnu i merno-regulacionu tehniku.

Attos nova zgrada

Iz sopstvenog proizvodnog pogona ATTOS na tržište svakodnevno plasira kapilarne termostate, bimetalne termometre, termičke prekidače, signalne sijalice itd. Ovako organizovana proizvodnja, locirana u Novom Sadu, pruža mogućnost da karakteristike proizvoda budu prilagođene različitim zahtevima kupaca.

Pored sopstvenih proizoda, ATTOS tržištu nudi i komponente koje dodatno dopunjuju potrebe proizvodjača bele i grejne tehnike ali i tržišta rezervnih delova, a koje su proizvod naših poslovnih partnera: EGO GRUOP, ETA, Elektrokontakt, Metalflex, Emvetron, Inol, Cewal, Tecasa, GEV, LF i mnogih drugih.

Uz tradiciju i iskustvo stečeno od 1992. godine, ATTOS je danas orijentisan ka tržištu:

  • proizvođača bele tehnike i malih aparata za domaćinstvo
  • proizvođača bojlera i kotlova
  • servisa bele tehnike
  • prodavnica rezervnih delova za belu tehniku

Više od 10.000 artikala dostupni su kupcima iz redovne ponude u našem maloprodajnom objektu u Novom Sadu, ulica Temerinski put 26a. Pored toga svakodnevno organizujemo dostavu sopstevenim vozilima ali i kurirskim službama. Delove koje nemamo u redovnoj ponudi u najkraćem mogućem roku nabavljamo od naših partnera iz Italije, Slovenije, Nemačke te na taj način zaodovoljavamo potrebe naših kupaca.