Način isporuke

Poručenu robu Vam možemo isporučiti:

  • kurirskom službom City Express d.o.o.
  • ličnim preuzimanjem u prodavnici

Isporuku robe možete zahtevati i drugim kurirskim službama, ali u tom slučaju ne garantujemo rokove isporuke.

Robu možete i lično preuzeti u našoj prodavnici , na adresi Temerinski put 26/a, Novi Sad.

Ukoliko odaberete isporuku kurirskom službom, kurir će Vam dostaviti robu na navedenu adresu isporuke u vremenskom roku koji je predviđen za isporuku pošiljke. Kurir će Vas kontaktirati putem telefona ukoliko ima problema sa dostavom pošiljke.

Rok isporuke iznosi 1-2 radna dana od momenta potvrde porudžbine, osim ukoliko se kupac i prodavac ne dogovore drugačije. Rok isporuke teče od prvog radnog dana nakon potvrde porudžbine. Nedeljom se roba ne isporučuje.

Isporuka robe za fizička lica se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, dok pravna lica u dogovoru sa prodavcem imaju mogućnost isporuke robe i na teritoriji drugih država.

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i naknadno se obračunavaju. Poružbinu je moguće preuzeti i lično u našoj prodavnici, pri čemu se u tom slučaju troškovi dostave ne obračunavaju.

Plaćanje robe se vrši pouzećem prilikom preuzimanja paketa, virmanski na osnovu izdate profakture ili gotovinski dolaskom u našu prodavnicu.

Usled zastoja u isporuci, ATTOS d.o.o. ne snosi odgovornost za rad kurirskih službi.

Kontakt centar kurirske službe City Express d.o.o je 0800 30 93 000. Status pošiljke poslate City Express-om možete pratiti ovde.